dålig uppdatering :(

Heeej :)

Hann inte skriva igår, sorry. Måste tyvärr säga att jag inte kan skriva idag eller imorgon heller troligtvis för idag ska jag flytta så det blir flytt och städning idag och imorgon. Men jag lovar att skriva när vi är klara med allt. Nu måste jag skynda mig men vi hörs imorgon eller på söndag! pusspåer!

Gjorde denna i photoshop, tänkte haft den som header men jag råkade lägga menyn på fel sida och så blev den inte som jag ville. men kul att visa den iaf. vad tycker ni?

Bilder från igår :)

Här är bilderna från när jag och Amanda var i stan, enjoy!

[Klicka för större]
         

         

         

         

         

    
Skorna jag köpte i Stockholm :)

Grillfest :)

Halllooo :)


Nu är jag helt död efter en hel dag i stan med Amanda. Vi har gått där hela dagen och kollat kläder och skor och mina fötter är verkligen helt döda och värker som fan eftersom jag hade mina nya klackar på mig. Har inte riktigt vant mig vid dom än. Bilder från dagen kommer även en outfit kommer att läggas upp :) Kul va?
så det blir ganska mycket mer bilder nu än innan. :) Får låna Amandas kamera när jag ska ta kort :) Så gullig hon är. Nu ikväll så är vi bjudna på grillfest hos Jenny, så vi ska snart dit och ha lite trevligt. Får se vad jag tar på mig, om jag har det jag har eller om jag tar något annat. Varken jag eller Amanda hittade nåt i stan, det suger ju lite. Jag menar gå i stan en hel dag utan att hitta någonting. I vanliga fall när jag inte ska handla så hittar jag hur mycket som helst. Jaja, nu ska jag fixa mig så vi hörs senare :)


P.s bilderna från davids fest kommer upp när som helst så håll utkik! :)

Godmorgon...

Godmorgon alla söta läsare!

Hur har ni det idag? Jag är rätt seg, vaknade för en liten stund sen. Ska snart ta och äta lite frukost och klä på mig riktiga kläder, sen vet jag inte riktigt vad som händer idag. Detta är sista riktiga dagen i stockholm för imorgon åker vi hem. Inte så kul ju, hade gärna stannat längre. men men... man får ju inte alltid göra som man vill. Sen börjar ju skolan den 18 augusti med. När vi kommer hem så ska vi nog åka och hälsa på mamma på sjukhuset nån dag också. Sen ska vi hjälpa dom att flytta, eller ja min familj ska flytta till mammas nya kille och jag och daniel ska hjälpa dom för jag bor ju mer hos Daniel än hemma hos mig. På tisdag blir det nog att åka till Jenny :). Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Men nu blir det frukost så vi hörs snart igen, glöm inte att lämna en söt liten kommentar om du har lust.


En liten bild jag gjorde i photoshop, den blev inte alls så som jag ville ha den. Men ett inlägg med bilder är ju alltid kul så nu fick det bli denna :)

Svar till frågestunden!

Min frågestund gick ju inte så bra som ni kanske har märkt. Så nu lägger jag ut svaren på dessa 3 frågor så får jag väl hoppas att det blir fler frågor nästa gång.


Här är svaren till frågestunden, enjoy!

Fråga 1!

Sandra:
Hur har du haft det på senaste?

Svar: Jag har väl haft det helt okej.  Jag har njutit av sommarlovet och bara haft kul.


Fråga 2!

Stephanie:
Hur länge har du bloggat?

Svar: Jag började blogga i Januari detta året så jag har inte bloggat så länge.

Fråga 3!

Simone:
Hur har du gjort datum och tid på din blogg?
Det är jättefint när det liksom "hänger" över sådär.

Svar: Jag vet inte hur man får tid och datum över inlägget sådär för det låg redan i min design när jag la in den. Min design kommer ifrån www.tescho.se så klicka in på hennes blogg och fråga!

Simone!




Bloggen på bilden här ovan tillhör Simone. Jag valde att skriva det här inlägget om hennes blogg för att hon är verkligen en snäll tjej. Hon har hjälpt mig med att lägga in min statistikmätare och hon hjälper mig troligtvis med lite andra saker som jag inte kan fixa själv. Jag uppskattar verkligen all hjälp jag får av dig Simone, Tack! Det finns säkert några ute i bloggvärlden som tycker att jag är helt konstig för att jag lägger ut ett inlägg såhär för att hon har hjälp mig med en sak hittills, men whatever, Simone är en snäll och bra tjej, sen får ni alla andra tycka vad ni vill!

Ab imo pectore?

Jag är även med i en tävling hos Ab imo pectore där jag tävlar om att få synas i hennes blogg. Om jag vinner så länkar hon till min blogg och berättar lite om den samt lägger ut en bild som jag själv väljer ut. Vinnaren får även ett hemligt paket. Så hjälp mig nu att hoppas på att jag vinner! Då blir det nog några små glädjeskutt här iallafall. Passa även på att läsa Ab imo pectores fina blogg som du hittar HÄR.



Bild på mig från igår :)

Månadens blogg?

Innan jag går och duschar så vill jag passa på att berätta att jag är med och tävlar om att bli månadens blogg hos www.bloggspejaren.blogg.se. Så gå gärna in där och rösta på mig, alla röster är guld värda. Så sätt igång att rösta nu! Jag vill verkligen vinna och jag hoppas att ni, iallafall några av er vill hjälpa mig med det.

Galen kväll/natt igår!

Godmorgon allihopa... eller snarare godeftermiddag!

Vaknade för en stund sen. Gårdagen och natten var helt galet kul. Jag, Daniel, Jimmy och Roger satt uppe hela natten och målade varandra med typ spritpennor och skit. Rätt så kul hade vi alltså! Vi såg ju verkligen inte kloka ut. Fast att få bort det när vi kom hem var inte det lättaste, inte för Daniel iallafall. Igårkväll grillade vi och drack lite cider och öl och sådär. Jätte mysigt. Natten var galet rolig! Så vi fick träna våra magmuskler rejält med allt skratt. Det kommer nog upp lite bilder här så småningom. Kan ju bara informera er i förtid att varken bilderna eller vi var helt seriösa.  Det slutade visserligen med att vi gick och la oss kl 9 imorse och vakande nu för en stund sen, men men... så kan det gå.

Frågestund :)




Stoppar när jag har minst tio frågor! Jag har ju inte så många läsare än så det kan ju ta ett tag men vi får se hur det går!
Det är trots allt första frågestunden jag har! Så fråga på nu!

Snabb update!

Heeeej alla söta läsare!

skriver en snabb update nu när jag äntligen har tid!

Just nu hinner jag inte skriva allt vi har hittat på men när jag får tid att skriva mer så blir det ett inlägg med dag för dag vad vi har gjort här i sthlm. Fast kan ju berätta att idag så blev det en hel dag på "grönan"(gröna lund). Skitskoj! berättar mer om det i dag för dag inlägget. Just nu är vi helt slut efter ca 12 timmar på Grönan. Nu ska vi snart nana innan vi somnar här framför dator och tv spel. Jag sitter ju här men Daniel spelar ps3 med Jimmy och Roger och Phille gör inte så mkt dom. Kan ju även passa på att informera er om att jag har funderat på att införa nått nytt på bloggen, typ dagens fråga, veckans kändis eller något sånt där, vad sägs om det? Kom med förslag på vad jag ska skriva om! Jaja, gotta go.. :)





Bild på en liten del av Gröna Lund. Lånad från Google.

Stockholm, here we come!

Imorgon åker jag och Daniel upp till Stockholm för att hälsa på hans bror och brorsöner. Har längtat länge efter det. Vi var där förra året och det var så kul! Vi har redan planerat lite saker vi ska göra där uppe så vi får se vad som blir av. Vi ska troligtvis åka på en kryssning till åland! Sedan så kommer Daniels syster och hennes kille upp 2 dagar efter oss så dom kommer att vara där med oss ockå. Vi ska iallafall sova hemma hos Roger när vi är där. Vet inte riktigt om det finns så mycket mer för er att veta nu. Ska skriva en packningslista med som ni kanske får ta del av senare ikväll! Måste verkligen börja nu, klockan är redan 20 i 7 och vi åker imorgon. Och vi får ju inte glömma någonting heller för då vet jag inte vad jag gör. Gotta go!

Jag glömde visst...

att säga att vi skulle åka hem till mig i helgen! Glömde helt av att berätta det för er för allting blev så stressigt i fredags innan vi skulle åka och sådär, Så det är därför det inte har hänt någonting här i helgen. Sorry!



Problem med Rss och bloglovin?

Heej alla söta läsare!


Tänkte fråga er om dt är någon som är bra på det här med Rss och sånt? Nu har jag suttit i 2 dagar och försökt fixa min Rss men det funkar inte. Jag är medlem på bloglovin och vill lägga till min blogg där för att andra ska kunna prenumerera på den men när jag söker efter min blogg där så hittar dom den inte och antagligen så är felet att min Rss är trasig, jag är inte säker på att det är så men det kan vara så. Någon som vill hjälpa mig? Är sjukt desperat efter att få fixat den!


Tripp ner till havet...

Snart blir det nog en liten tripp ner till havet. Jag och älsklingen ska ner och känna på vattnet och hoppas att det är "badbart". Vi har ju faktist fått tillbaka lite av det fina vädret vi hade innan. idag har det varit extremt varmt och kvavt ute så vi får hoppas att det inte blir åska bara. Ska se om jag kan fixa in bilderna från Davids fest på datorn med så jag kan lägga upp dom här :) Puss!

Ledsen...

Nu är jag ledsen!

Sitter här och kollar runt lite så går jag in på skotrend för att kolla efter dom sjukt snygga skorna som jag visa för er häromdagen och gissa vad som har hänt då?

Dom finns inte kvar!
Blir så ledsen, dom är ju så fina.

Någon som vet något annat ställe man kan köpa dom på?

:'(

090715

Godmorg...eftremiddag?

Va några dagar sen jag skrev. Vi var på Davids 18 års fest i måndags. Det var en lyckad fest och vi hade jättekul även om det blev lite för mycket dricka för vissa av oss? haha, jag ska inte ljuga och säga att jag var helt nykter. Min cider försvann från kylskåpet med, fast den återfanns sedan på ett bord! Då blev jag glad! Vi hade kul iallafall. Vilken kväll! dagen efter var ju inte lika rolig.. fast fick ingen stor baksmälla heller så det var ju bra. Idag åkte stockholmarna hem men vi träffar dom snart igen för på måndag drar jag och Daniel upp till dom och då blir det kryssning och massa annat kul. Vi bokade våra tåg biljetter idag. Vi skulle ha bokat dom tidigare, men dumma som vi är så gjorde vi inte det. Så det blev en aning dyrare. Första gången vi kollade kostade dom 633 tur och retur för båda men nu kostade dom ca 1000 spänn istället. Jaja, Daniels mamma betalade sålänge så ska vi betala henne sen så det blir bra iallafall. så nu är allt nästan klart för resan. Bara packningen kvar men det kan vi ju vänta med några dagar, det är ju faktist 5 dagar kvar tills vi åker. Igår var jag med Kerstin ( daniels mamma ) och handlade på Ica Maxi i Kungsbacka. Vi kollade lite, eller ja rätt mycket och så provade jag en del kläder. Det var sommarrea och sådär. Jag kollade lite själv först men hittade ingenting men sen kollade Kerstin med mig och då hittade vi massa fint. Tillslut så  blev det en vit tröja med typ en zebra på eller något, lite halvlång så den passar bra till både jeans,byxor och leggings. Sen blev det 3 andra tröjor också. Dom 3 var likadana, också tröjor som passar till allt. Dom är hel färgade med en ros på i en annan nyans. Köpte 3 st likadana av dom för visste inte vilken färg jag ville ha så det blevn en mörkblå, en röd och en fin grön. Ska försöka fixa bilder på allt så ni får se dom. Just nu har jag den blåa på mig. Älskar dom! Fick alla 4 av Kerstin, så snäll och underbar är hon. Bilder från Davids fest kommer också. Nu ska jag fortsätta dö av värmeslag här så vi hörs!

Söndag

Alla söndagar lika tråkiga?

Denna dagen har verkligen varit seg. Har inte gjort någonting speciellt alls utom att sitta vid datorn och slappat. Vi har haft lite dålig fantasi för vad vi ska göra och det har vi fortfarande, någon som har något förslag på vad vi kan hitta på? Ska snart äta grillat, mys (a). Ska bli gott med mat, har inte ätit sen imorse. Kan ju även berätta att jag har blivit alldeles kär i dom snygga skorna som finns på bilden i inlägget innan detta, jag vill verkligen ha dom så hoppas jag vinner tävlingen hos kenza. Kommer typ skutta av glädje, om jag nu vinner. Jag har alltid otur med sånt men man får ju inte tappa hoppet. Keep trying! Nu ska jag nog gå ut lite och se hur det går för maten så vi hörs, puss!

Snygga or what?

Sitter som sagt här och kollar runt lite och nu såg jag dessa sjukt snygga skorna som Kenza lottar ut i en tävling. Självklart så valde jag att ge tävlingen en chans så jag hoppas att jag vinner den här gången. Jag har allltid otur i tävlingar men man får ju försöka om det är något man verkligen vill ha, och dessa skorna är verkligen något jag vill ha. Dom är ju så sjukt söta.
Dom på bilden är svarta men dom kenza lottar ut är i någon annan färg tror jag men båda färgerna är sjukt snygga!
Finns att köpa på www.skotrend.se för 398 kronor.




Vad tycker ni om dom?


P.s nu har jag tyvärr tagit bort min modeblogg. Hade den bara i typ en vecka men nu när allt funkar så bra med denna bloggen så kan jag lika gärna ha allt här, eller hur?

kräftskiva!

Tjihoo!

Här sitter jag och Kräftskivan har gått mot sitt slut så nu är det bara lite sådär efterkrök och dom flesta har stuckit och andra sover sedan länge. Vi har haft en rätt trevlig kväll med många människor. Själv så hade jag turen att få den största kräftan! Den var verkligen skit stor och klorna var helt enorma, så jag var rätt lycklig då. Gott var det också men efter några stycken så var man rätt så mätt faktist. Förövrigt så har vi haft tur med vädret det har inte kommit en droppe förräns nu, nu öser det ner där ute. Vi spelade även kubb och lite annat skoj och en tjej som var här hade med sig sin sjukt underbara,söta lilla son Henning. Så gullig unge. Jag verkligen älskar bebisar, så jag lekte ganska mycket med han också. Just nu är jag rätt så slut men Daniel och dom andra är fortfarande pigga och sitter där ute med bärsen. Får väl se när dom får lust att komma in. Nu ska jag kolla runt lite och se om jag hittar något. Ha en fortsatt god kväll, eller ja natt eftersom klockan redan är typ fem i tre.

Fredagkväll!

Godkväll på er alla söta läsare, hur har ni det?

Själv så har jag det rätt okej. Vi sitter ute i partytältet och umgås lite med Daniels bror och brorsöner som kom hit ifrån Stockholm idag. Vi har det faktist rätt trevligt. Fast just nu sitter jag här inne en stund för att uppdatera för er och för att jag har lite huvudvärk. Så får vila huvudet från allt prat lite. Idag har det inte hänt så mycket eftersom vädret har varit piss. Nu dom senaste dagarna har det varit pissväder nästan hela tiden. Lite tråkigt, för vi är ju vana vid att kunna gå ner och ta kvällsdopp och annat kul eftersom det har varit varmt och soligt i ca 3 veckor. Vi får väl hoppas att det blir bättre snart igen. Imorgon så ska Madde och Richard ha kräftskiva [Kräftor som är så gott!] här så vi får hoppas att regnet håller sig borta. Så vi hoppas på att det blir en kul kväll imorgon med, jag kommer självklart att skriva mer om kräftskivan imorgon, ska försöka att få lite fina bilder, då får ni se dom också.Vad som händer mer ikväll vet jag inte för tillfället. Vi skulle spelat fotboll men det har regnat i stort sett hela kvällen, och vissa av oss här är ju tydligen rädda för lite vatten. Inte jag men några av dom andra. Jaja, nu ska jag fixa lite i photoshop och sen ska jag gå ut till dom andra igen men vi hörs ikväll eller imorgon,Kramis!

 

P.s Bilder på mitt hår kommer! För er som inte vet så klippte jag mig igår, skrev det i min förra blogg. Det kommer både före och efter bilder :)


Första inlägget!

Sååå...

Det här blir det första inlägget på denna bloggen. För er som undrar varför jag gjorde en ny när jag har min andra blogg så gjorde jag det för att jag har ganska mycket problem med den andra och det är ofta massa saker som inte fungerar som det ska. Jag har blivit rätt trött på att inget blir som jag vill plus att jag inte kunde lägga in designen i den andra bloggen. När jag försökte lägga in den så la den bara sig över allt annat såsom header med mera även om detta var helt raderat. Så pga av alla problem och svårigheter med den så skapade jag denna, där allt fungerar som det ska, hittills. Denna snygga,enkla designen hittade jag hos tescho. Så för tillfället är jag helt nöjd med min blogg! Ni kan även vara beredda på lite dålig uppdatering för nu på sommarlovet hittar vi på så mycket annat kul så vi spenderar inte så mycket tid framför dator, för vem vill göra det när det är fnt väder och varmt ute? Ska även klippa mig imorn, så får hoppas på att det blir bra. Snart blir det nog ett kvällsdopp i havet hoppas jag, om jag inte fegar ur för jag är rätt frusen nu men Richard sa att det var varmt i vattnet eller så drar vi och spelar lite fotboll. Men whatever, hoppas att ni kommer gilla min blogg! Min gamla blogg är rätt tråkig tror jag, jag vet inte men kolla så får ni se :) Pussen!