Söt väska.

Var iväg i kba en stund igår. Kollade efter gympa dojjor. Hittade inga i kba så ska kika i kållered idag istället. Vi var innte och handlade på MAXI också och där hittade jag en supersöt svart ltien väska med axelband. Hur gullig som helst. Lägger upp en bild på den så fort jag lyckas hitta någon kamera här hemma eller när laptopen kommer hem igen. Frukosten idag blev min och Amandas egna musli. Den var faktist jättegod. Nu ska jag fixa mig men vi hörs. :)

En underbar vän<3




Hur gullig är inte hon?



Dålig humor dag, eller nåt i den stilen.

Skoldagen har inte varit helt toppen idag. Kom till skolan halv nio och fick veta att vi hade inställda lektioner. Så började första lektionen kvart i ett. Annars var det bra. Vi har haft en dålig humor dag idag och jag lovar verkligen att det var dålig humor. Jennika filmade mig när jag gjorde en liten kul sak och det har hon och Daniel G skrattat åt nästan hela dagen, du skulle bara våga lägga ut den på youtube Jennika! Om du gör det så får du åtminstone täcka för migg ansikte, haha. Följde med kära lillasyster till kungs en snabbis efter skolan sen åkte vi hem. Jag är seg som satan men blir nog piggare snart. Imorgon är det helg. Ska bli skönt. Vi har bara bestämt en sak om helgen och det är att Jennika ska följa med oss hit efter skolan och vara med oss. Blir det fint väder så tar vi med oss en grill ner till havet och myser lite, så hoppas på sol nu. Ska snart ner och träna lite men vi hörs sen hoppas jag. Får se hur mycket tillgång jag har til datorn nu när min Daniel har lämnat in sin laptop som jag brukar sitta vid. Den är på lagning. Så no märker nog hur det blir. Kan inte heller göra en ny design förräns den kommer hem igen eftersom allt jag använder till designen ligger där.

Sexy With Style!

Tjohoo!!


Tänkte bara meddela er söta läsare att jag är med i en tävling hos Dorion Chang där man kan kan vinna valfritt klädesplagg ifrån sexywithstyle´s hemsida. Detta är ju en otroligt bra tävling och självklart tar jag chansen att vara med. Sexy with style har sjukt snygga kläder. Så passa på att tävla ni också och hjälp mig nu att hoppas på att jag vinner. Eftersom jag aldrig har vunnit något tidigare så hoppas jag verkligen på att vinna denna tävlingen.Dorion chang är även utbildad make-up artist och frisör. Kika gärna in hennes blogg!

[alla länkar öppnas i nytt fönster]

Här är en bild, lånad av Dorion chang.


Det var inte så hemskt ändå...

Heej alla söta läsare!

Hur mår ni idag?

Jag mår super. Har fått fixat och gjort lite små saker.

* Öppnat ett ungdomskonto

* skaffat id-kort

* Skaffat mig lite information om sommarjobb till nästa sommar.

* Varit med på mitt estetiska val, dans.

Skrev ju igår att jag inte vill ha det och att jag skulle byta och blablabla, men idag så var jag med för att jag kände att jag var tvungen att ge det en chans. Att ge dansen en chans var ett bra val. Vi hade jätte roligt. Gjorde massa uppvärmingsövningar som liknade dans litegrann sen så fick vi träna på att gå på ett speciellt sätt och sist så gjorde vi en liten koreografi. Vi hade det jätte trevligt och det visade sig att 2 tjejer från min klass har bytt till dans också. Så nu är det inte bara jag från klassen och det känns ju lite bra. Det här blir nog en bra grej iallafall. Pusspådet.


Idag fyller Lisa år!

Vi har kännt varandra i ca 10 år nu gumman, och det är underbart. Även om vi inte har umgåtts så mycket på sista tiden så älskar jag dig lika mycket ändå. Vi har inte bott i närheten av varandra dom sista åren men vi har fortfarande hållt kontakten, och det är jag glad för. DU är en av dom bästa personerna som finns. Nu när du går i skola här i kba och bor här (?) så vill och hoppas jag att vi kommer att träffas mer.
Kommer du ihåg när vi var små?
Vi var med varandra varje dag, sov över hit och dit, ibland hos mig men mest os dig. Vi hade alltid något att göra och hade vi inte det så skaffade vi oss något att göra. Du är alltid rolig och snäll. Jag är glad att vi inte har glidit ifrån varandra som många gör när dom inte träffas så ofta. Du är en av mina bästa vänner och det kommer du alltid att vara. Jag älskar dig gumman, du betyder mycket för mig.<3

Hade ingen nyare bild, men du är alltid söt så det gör inget, denna bilden är FIN!.<3



Ett stort GRATTIS på 16-års dagen, hoppas du får en bra dag.<3

Glass! <3

Sitter här och mumsar i mig en stor och väldigt god chokladglass såhär innan läggdags. Jag älskar vekligen choklad men har trappat ner mycket på det nu när jag tränar. Träningen går bättre och bättre måste bara göra lite ändringar i träningsschemat. Ska snart leta upp lite kläder att ha på mig imorgon, vet inte alls vad jag vill ha, förutom mina älskade klackar från skopunkten. Dom är iochförsig bara 9 cm höga men det räcker gott och väl för mig. Tar jag på mig högre blir jag för lååång, och det vill vi ju inte så 9 cm är perfekt. Vet bara inte vad jag ska ha till dom. Nu får jag pallra mig iväg till garderoben och se vad jag hittar.


P.s Har ni också märkt att jag uppdaterar bättre nu än innan? Idag har det blivit flera inlägg, yeeey!

Cs nördar av hela högen :)

Jag, D, T och J sitter och spelar cs. Det går inte helt bra eftersom servrarna dampar hela tiden, iallafall för mig. Men J är ju helt grym på cs, hon äger oss alla. Innan gjorde hon det iallafall men nu går det sämre, men hon är ändå bättre än mig. och smartass T var i mitt lag och dödade mig, han fattade inte att det var jag bara för att jag hette RosaMp3. Vet inte om vi ska spela mer nu men det märker jag snart. Ska försöka fixa lite på desigen idag också. Skriver mer sen, hugs!



unhappy?

Idag är mitt humör inte helt okej. Vi fick en matte diagnos idag och jag vet inte hur det gick men det känns som att det gick helt åt skogen. Jag får bara hoppas att jag har minst 15 rätt så att jag får behålla den boken jag har. För repetitioner från nian, nej tack! Sen skulle jag och D byta estetiskt val och så fanns det bara en plats kvar på musik så han tog den och lämnade mig ensam på dansen, snällt va? :(

Får se hur jag gör, får gå på dansen imorn så får jag kolla med musikläraren om vi kanske kan fixa detta på något sätt, annars hänger mitt betyg löst. Får hoppas att det löser sig. Jag vill inte ha dans, den dansen som är i skolan är absolut inte vad jag hade tänkt mig.


Ska snart ut och träna sen så ska jag sortera lite lådor med mina saker i. En hel del så det lär ta sin lilla tid. Sen ska jag fixa en nya design till bloggen.

Jag<3Design?

Hur mår ni idag?

Jag är rätt seg. Slutade skolan sent idag. Kom hem vid halv 6. Igår hittade jag en jätte bra sida där en kille har gjort en film om hur man gör en egen bloggdesign. Jag kollade denna filmen och gjorde en bloggdesign som jag testade på min testblogg. Jag tycker att den blev helt okej. Om ni vill så kan ni gå in och kolla på den på http://www.testapadenna.blogg.se/ . Ni kan ju gå in där ni också. http://samtalsthlm.se/marko09/wordpress/?p=204%20designfilm. Ett stort tack till killen som tog sig tid att göra den här filmen för oss som inte kan så mycket. Den är välbehövlig.


Bra att ha?

Här är ett bra tips till er som behöver en bra mapp/pärm till skolan. Jag fick denna av Kerstin igår. Den är superbra. Den är faktist köpt på ica. Kostade runt 60 kr tror jag. Ni får tycka vad ni vill om det. Det spelar ju egentligen ingen roll vart den är köpt utan hur bra den är eller vad man nu tycker. Den kommer nog att vara bra för mig som slarvar bort papper på 2 sekunder. Perfekt att ha allt samlat i en mapp. Bara att ta med den till alla lektioner.

[ Ignorera att den ser fyrkantig ut på bilden. Den är rektangulär egentligen. Haha ]


Hemmakväll med några kompisar.

Hallluuu!


Nu sitter jag här och är lagom trött. Vi har haft en trevlig kväll här hemma med några kompisar. Nu börjar dom flesta dra sig hemåt, det är bara D och J kvar men dom åker nog också snart. Jag och älsk går nog och lägger oss när dom åker. Vi har haft en rolig kväll iallafall. Sjöng en hel del singstar och jag vann hela tiden, tills A kom och sjöng henne vann jag bara över en gång, men vi hade kul iallafall och det är ju huvudsaken, eller hur?

Tack för en bra kväll ni som var här, hoppas ni hade det trevligt.


och såhär ser jag ut nu, helt ofixad.



Galen träningsrunda med A

Min och A´s träningsrunda idag gick inte som vi hade tänkt. Början funkade bra men vi stannade en del och tog massa sommriga bilder eftersom solen skiner för fullt. När vi kom ner mot blomstermåla så tänkte vi att vi kunde stanna och fota lite där vid havet. och det gjorde vi. Sen försökte vi ta oss över lite olika stenar med rätt stora mellanrum. A hade inga problem med att gå i tången, men det hade jag. Så jag gick över på en sten där jag satt rätt bra men för att kunna ta mig vidare från den stenen till nästa var jag tvungen att gå i vattnet. Det fanns ett ställe som det var enbart sand och ingen tång. Så A sa åt mig att gå längs ut på stenen och gå i på sanden, stenen var självklart hal där efter att A hade gått på den så det tog några sekunder så sa det

- Plaaaaaaaaaask!

och jag halkade rakt ner i vattnet med kläderna på. Ganska lyckat? Plus att innan vi började vandra runt på stenarna tog vi av oss skorna och strumporna och A lyckades kasta min ena strumpa rakt ner i vattnet, gulligt av henne va?

Men vi hade en rolig träningsrunda iallafall. Vi var ute i ca 1 & 1 halv timma men vi gick ju inte hela tiden heller.

Men nu ska jag in och ta mig ett bubbelbad, hörs sen!

P.s Bilder kommer! Jag kanske lägger upp filmen också. På filmen ser man när jag plaskar ner i vattnet. Men det får vi se om jag gör, vad tycker ni? ska jag lägga upp den?

Nrj in the park.

Gårdagen blev inte alls som vi hade tänkt oss. Vi skulle till Nrj in the park. Vi åkte till Dp sen tog vi bussen från han till göteborg sen spårvagn och massa istället för att ta bussen till kba sen pendeln till gbg. Sen så kunde inte Jennika komma heller. också tog dom andra massa tid på sig innan vi gick in på liseberg och när vi väl kom in så var allt slut. Du kan vara glad att du inte kom Jennika. Det var inte värt det. Vi fick betala 140 spänn för ingenting. Så jag blev ganska besviken. Men jag fick iallafall autografer och bilder på mig och några av killarna i Dead By April. Bilderna lägger jag upp senare om min telefon vill vara snäll och sluta dampa. Nu ska jag ut och träna men vi hörs sen :)

Möta upp Jennika :)

Imorgon ska vi möta denna underbart söta tjejen, Jennika på stationen innan skolan. Så vi möts där och tar följe till skolan. Jag är så glad att vi kom i samma klass som henne. Hon är en sjukt snäll och go person. Vi är rätt lika hon och jag så jag är säker på att vi kommer bli jätte bra kompisar. Vi ska ju spendera 3 underbara år tillsammans!

Eller hur är hon söt?

Snart dags att hoppa i säng...

Nu får vi snart gå och lägga oss, klockan är 10 över 11 och vi har skola imorgon. Börjar 5 i halv 9 så det är inte så farligt. Jag ska även börja med dagens outfit. Får se om jag börjar redan imorgon. Som ni ser så har jag även ny header och nya färger på bloggen. Hoppas ni gillar den! Hoppas även att jag fixar några bra outfit bilder imorgon, ni får tvinga mej, eller ja, säga till mig om jag inte gör det eller glömmer det. Jag ska verkligen bli bättre på att blogga eftersom det är ett av mina stora intressen. Nu måste jag nästan sova, innan ögonlocken trillar ihop. Hörs imon :)



Vad ska jag göra?

Just nu känns det som att bloggen inte går så bra. Jag har haft fullt upp med skolan första dagarna nu. Jag har varit ute och massa annat och har nästan inte uppdaterat alls och inga bilder har publicerats heller. Det känns så tråkigt.
vad tycker ni om min blogg egentligen?
Jag kan rent ut erkänna att den är tråkig! Jag måste förbättra mig. Jag ska fixa ny header, nya färger och piffa upp den lite och helt enkelt försöka uppdatera bättre och skriva lite roligare saker. Jag behöver inte sitta varje dag och skriva vad jag har gjort, ni kanske inte alls tycker att det är kul?
Kom med förslag på vad jag kan skriva om så att ni får lite roligare läsning, hjälp mig att göra detta till en bra blogg!
Era kommentarer är guld värda! :)

Tomt på bilder?

Nu när jag kolla igenom min blogg ser jag att det har blivit väldigt tomt på bilder dom senaste dagarna. det får jag ju bättra mig med. Jag har ingen kamera så jag får skylla lite på det. Jag kan ju låna A´s kamera ibland också så ska försöka fixa in lite mer bilder bland inläggen.

Första gymnasiedagarna...

Nu har skolan börjat. Det var andra dagen idag men jag älskar redan skolan. Första dagen var jätte rolig och jag hamnade i den bästa klassen kan jag lova. Vi är en perfekt lien grupp. Vi är ca 21 st men 2 från andra klassen ska byta till våran, mina kompisar. Alla verkar vara jätte goa. Vi är 16 tjejer och 5 killar. Första dagen fick vi bara kolla in skolan och lära känna några klasskamrater. Började ganska snabbt att prata med en jätte snäll tjej. Idag var skolan också jätte bra. Jag börjar gilla att gå till skolan nu, varje dag blir som ett äventyr med allt nytt och alla nya människor. Allt funkar jätte bra och jag känner på mig att det här kommer att bli 3 underbara år. I övrigt så verkar lärarna vara bra vi får mycket information. Enda nackdelen som jag kan komma på är att det är svin kallt inne i skolan. Det finns nog ingen värme på alls. Så det är ju lite jobbigt och jag som är frusen sen innan. Vi har även fått vårat schema och det är ett väldigt bra schema tycker jag, inte för långa dagar eller något. Vi fick även träffa dom som går sitt andra år på OP och ställa massa frågor och sånt. Det var rätt bra för vi fick veta lite bra saker. Så jag storm trivs verkligen. Hoppas att alla ni andra som har börjat gör det också!

Skolan börjar imorgon.

Imorgon blir det att gå tillbaka till den vanliga vardagen utan sena nätter och annat kul. Vi börjar kl 08.30 då vi ska samlas i aulan/teatern. Dom 2 första dagarna blir inte så jobbiga, bara lära känna allt och alla och andra dagen blir introdruktionsdag. Jag kollade klasslistorna idag. Jag kan ju bara säga att jag är hel nöjd med min klass. Klassen jag ska gå i heter OP1b och vi är 20 st, den andra klassen vad 29 så skönt att komma i den lilla. Jag kommer att gå tillsammans med Daniel, Daniel och Tobbe iallafall. Rebecca hamnade i andra klassen men hon kanske ska byta till våran när man får det, i september typ. Det ska bli spännande iallafall. Så ikväll blir det att lägga sig lite tidigare än vanligt så att vi orkar upp imorgon. Tobbe sover här också så tar vi tre bussen tillsammans imorgon. Den går kvart i 8 så är vi i kungsbacka 10 över 8 typ, alldeles perfekt ju. Just nu ditter jag här och kollar efter nån snygg och inte alldeles för dyr väska. Vi var ju hemma hos mig igår också. Det var lite skönt att få träffa mamma igen faktist. Hon har ju legat på sjukhus i ca 2 månader och jag har inte varit där och hälsat på pga av det inte har gått bra med tider och mamma och sånt. Men nu är hon hemma och förutom alla skador så mår hon bra. Fast rullstolen kommer att få vara hennes bästa vän tills nästa år i april/maj.

Någon av er som  vet någon bra sida?

Sommarlovet närmar sig slutet...

Nu går sommarlovet mot sitt slut. På tisdag börjar skolan igen. Fast den här gången blir det inte att gå till min vanliga gamla skola. Utan en helt ny skola, med nya människor, nya studier och massa annat. Det är lite nervöst fast spännande också. Dom flesta av er vet v'l redan att jag ska gå omvårdnad. Jag tycker att jag har gjort ett bra val. Så nu får jag hoppas att jag hamnar i en bra klass. Jag känner ju en del som ska gå omvårdnad så jag borde ju hamna med någon jag känner.
Jag har även funderat på att göra en ny blogg. Igen, jag vet! Men jag gillar inte min sökväg. Tycker inte att den passar mig riktigt. Inte för att den spelar så stor roll för er kanske men för mig gör den det. Så kom gärna med förslag på vad kan byta till. Jag kommer självklart att ha kvar denna bloggen ändå men jag kommer inte att skriva på den utan på den nya isf. Eller så skiter jag bara i att byta. vad tycker ni? jag förlorar ju mina bloglovin prenumeranter och sånt om jag byter. Om dom inte följer med mig till den nya bloggen. Guud vad jag har beslutsångest. hjälp mig!

Eller vad sägs om att vi bara ignorerar sökvägen och läser och tittar på allt annat istället? sökvägen är ju bara till för att ni ska komma in på bloggen. :)

Tjejsnack!

Nu är det tjejsnack på gång... Jag och Michelle pratar om lite viktiga, roliga saker. Vet inte varför jag skriver detta för jag tänker ändå inte avslöja vad vi pratar om. Förlåt för att jag gjorde er nyfikna. :D Nu ska vi äta nudlar och fortsätta prata! Pusspådet!
Ibland får man vara lite oseriös.

Saturday night!

Helloo allihop! Hur många ni nu är...

vad hittar ni på en lördagkväll som denna?


Vi är här hemma med några kompisar och umgås lite. Vi har sjungt singstar halva kvällen och min röst är snart helt förstörd så nu fick det bli en liten paus för mig. Daniel är väldigt trött så han skulle vila en stund. Men vi hörs sen om jag orkar skriva då! Ha en bra kväll!

Bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin

Nu har jag försökt lägga in en bloglovin ikon men det verkar inte som att den syns än. Det kanske tar ett tag men den ska nog dyka upp under kvällen, hoppas jag.



Mimo?

Jag vill bara passa på att tipsa er om att jag och Michelle har öppnat en internet butik hos spreadshirt tillsammans. Så klicka gärna in och kika lite vad vi har för något. Det finns inte så mycket att välja på än eftersom vi öppnade den igår. Vi har inte hunnit fixa så mycket med den. Men det finns iallafall lite ni kan kika på. Hoppas att ni fastnar för något som ni kanske vill köpa?

www.mimo.spreadshirt.se
  [öppnas i nytt fönster]



Godmorgon!

Nu sitter jag här och väntar på att frukosten ska bli klar. När jag har ätit blir det ut att träna. Solen skiner för fulla muggar så det är hur härligt som helst. Jag hade gärna åkt ner och stekt mig vid havet idag men vi ska åka hem till mig som ligger näst intill ödemarken.. eller ja nästan iallafall. Ska försöka peppa mig mycket inför träningen nu och jag ska lägga till mer styrketräning. Så får hoppas att det ger ett bra resultat. Nu är ju Amanda hemma igen så nu blir träning minsann. Nu är det dags för frukost. Puss!

Nu är jag nöjd!

Nu är jag jättenöjd!

Jag har lyckats fixa min blogg så att den har ett någorlunda fint utseende. Jag trodde aldrig att det skulle bli som jag ville men resultatet av allt fixande blev bättre än förväntat. Trodde aldrig att headern skulle passa in utan att få en vit ram runt. Fast stilmallen jag har är ingen från blogg.se utan jag har tagit en design från en annan bloggare (en gratis design, som alla fick ta del av) och gjort om den lite och detta blev resultatet. Det kommer att komma fler saker till exempel en Bloglovin ikon med mera. Jag är nöjdnöjdnöjd nu. Vad tycker ni? Jag vill ha era synpunkter och åsikter även om dom är dåliga. Ibland behöver man ta kritik.

Filmtajm..

shoohoo!

Nu har vi kollat på ice age 3. Den var sjukt bra. Den var minst lika rolig som dom andra filmerna men denna och 2an är dom bästa. Min favorit i filmen är ju självklart Sid. Han är så grymt rolig och gullig. Så den rekommenderar jag er att se. Nu ska jag snart köra lite styrketräning och sen hoppa in i duschen och sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vi kanske ska ut eller något. Det får vi se hur det blir med det, Vi är allmänt sega allihopa idag. Hoppas vi ska ut lite iallafall så jag får använda mina nya klackar.


Tänkte använda den här som header, vad tycker ni?

Städning pågår...

Idag ahr det varit lite dåligt med uppdatering. Jag har nämligen städat, eller ja, jag håller på. Vi har möblerat i daniels rum. Resultatet blev helt okej. Träningen har gått dåligt idag. Pga av att jag inte vill träna ensam. Jag vill inte gå själv och Amanda är inte hemma så det har inte blivit någon träning alls idag. Fast jag åt en ganska bra frukost imorse. 2 grova mackor med skinka på och en skål fil, mums. Får se om jag tar en promenix sen iallafall. Jag vill verkligen träna men inte ensam. Någon av er som har något tips om hur man ska göra om man verkligen vill träna men inte ensam? Ingen annan än Amanda här hemma vill eller kan typ. Mp3 är ju min bästa vän på promenaderna så det skulle ju funka om jag gick själv men jag har verkligen inte viljan till att göra det ensam. Någon måste peppa mig, nu!


En bild på mig som jag gjorde om på www.taaz.com. Tycker den blev rätt bra, jag gillar håret där. Vill ha långt hår igen.





Shopping!

Först jobb och sen shopping!


Köpte 2 par skor. Dom jag visade i något föregående inlägg och ett par stövlar. Älskar dom :)



Gladiatorsandaler (?) med 9 cm klack, 299 kr på skopunkten.




Svarta stövlar med spännen. 7-8-9 (?) cm klack, 499 kr på skopunkten.



Båda par, vad tycker ni?



Liseberg...

Imorgon blir det liseberg. Vädret ska tydligen bli fint så det hoppas vi på. Så nu ska vi duscha och sen sova för tidigt imorn så ska jag och Amanda upp för att köra våran morgonträning. Så nu säger jag godnatt! :)



Efterlängtade :)

Har inte hunnit ta några bilder på mina nya skor men dom flesta av er har säkert redan sett såna här skor någonstans eftersom många använder dom. jag har längtat efter dom länge så nu är jag glad att jag har dom. Dom är mjuka och formar sig perfekt efter foten och passar jätte bra att ha i skolan. Jag älskar dom. Jag köpte ett par vita men det kanske blir ett par svarta och ett par rosa senare också. Får se hur det blir med det men just nu får det räcka med dom jag har.


Visst är dom fina?

Dessa snygga gladiatorsandaler med klack ska också inhandlas snart!



Så snygga! :)

Dålig start...

Träningsstarten gick inte alls som jag hade tänkt mig. Gick upp vid 10 imorse, vid kvart i 11 skulle vi äta. Frukosten blev ägg och havregrynsgröt. Gröten smakade absolut ingenting och såg helt sörjig ut eftersom Amanda inte hade i något salt alls. Mjölken till smakade vatten och äggen åt vi inte ens innan vi gick. Vi kokade dom men sen hoppade vi att äta dom för vi var tvungna att komma iväg på promenad kl 11 eftersom min syster Michaela skulle komma vid 12. Vi stressade men kom inte iväg förräns kvart över 11. Det som var bra med starten var humöret,inriktningen och tempot var på topp när vi startade. Sen har jag fuskat och ätit kanelbullar och druckit lime dricka och ätit 2 mjuka mackor och på dom tog jag iallafall äggen. Så jag har varit lite duktig också. Min syster hade med sig bullar och vi skulle ner till havet och fika så jag kunde inte låta bli. Sen är vädret lite fram och tillbaka, ena stunden sol och andra regn. Jag får hoppas att det går bättre imorgon. Min syster dotter Nellie har blivit ganska stor men jag tycker fortfarande att hon är liten och lätt. Hon är så söt och go den lilla bebisen. Min syster och hennes kille Anders och Nellie kommer troligtvis hit och badar nån gång nästa vecka om vädret tillåter det.Förövrigt så har vi bara en vecka kvar på sommarlovet och det känns ju sådär. Fast det ska bli lite roligt också faktist. Många nya upplevelser säkert. Nu ska jag inte klaga mer, ska fixa ihop en ny header till bloggen igen.

xoxo

Vidrig?

Var bara tvungen att skriva detta, Det kanske är helt ointressant men våran toalett fick nyss besök av ett äckligt vidrigt kryp. Daniels rum fick besök av ett litet kryp vi skulle slänga i toaletten men jag tappade den utanför och när vi öppnade till toaletten så satt det en likadan där inne på golvet men den var typ en miljon gånger större. Så vidriga asså, man kan ju lätt räkna med stängda fönster här inatt och rummet ska genomsökas innan jag lägger mig och sover. För man vill ju inte vakna med en sån där på sig.









Vad tycker ni om dessa djur? Gräshoppor eller vad et nu är för nått!

Fixar&Donar...

Nu ska jag hjälpa min syster med hennes blogg! Hon fattar nada så jag ska vara gullig och hjälpa henne. Jag orkar inte fixa min just nu för allt blir bara fel så den kommer att se ut såhär tills jag får nån bra ide på hur jag vill ha det. Nu ska jag sätta igång med syrrans blogg så vi hörs!

Gratismode!

Gör som jag och bli medlem på Gratismode!


Gratismode är som dom flesta andra gratis sidor där man tjänar poäng som man sedan kan byta in mot presentkort på olika butiker. Det är ganska stor skillnad på gratismode och andra sidor. Jag personligen tycker att det är lättare att tjäna poäng på gratismode än dom andra sidorna. Bli medlem idag!


 

äntligen...

så börjar jag få ordning på bloggen! Sitter och håller på med en ny header ockå. Har även laddat ner ett program där man kan koda sina designer men jag fattar ingenting av det så det försöker jag mig på senare. Nu ska jag fortsätta med mina photoshop grejjer.

xoxo

Fixa bloggen?

Jag försöker återigen fixa min blogg men det går inte alls som jag vill. Efter att jag installerde bloggdesignen från tescho har det blivit fel. Den går inte att få bort. Jag byter stilmall och återställer alla kodmallar men jag har fortfarande den från tescho. Är det någon som vet varför det inte funkar? Snälla hjälp mig!

Fredagkväll...

Vad kan man hitta på en fredagkväll som denna? Just nu sitter jag och spelar lite cs med Daniel. Vi har ingen aning om vad vi ska göra. Vi funderade på att åka ner till havet med någon eller några kompisar men alla verkar ha annat för sig idag. Vädret är helt underbart och solen skiner fortfarande, hur mysigt som helst. Får väl hoppas att vi hittar någon som vill. Köpte nya skor igår förresten. Ett par vita efterlängtade Race marine skor från stadium, love it!. Ska troligtvis köpa ett par skor till snart, när jag får pengar. Ett par svarta gladiatorsandaler med klack som finns på skopunkten och är ursnygga. Sen måste jag köpa lite underkläder och sånt också så får hoppas att jag får lite pengar snart. Extra jobbar ju lite hos en kompis till Daniels familj så tjänar ju lite där. Vi får väl helt enkelt se vad som händer. I september kommer vi att få första studiebidraget men det kommer att gå åt till stockholmsresan och kryssningen i stockholm på höstlovet, men det är det värt. Det jag får den sista oktober kommer jag troligtvis att spendera på nästan bara kläder. Guud, jag får nog försöka hitta nåt extrajobb någonstans, eller vad tror ni? Om ni vet något ställe där man kan extra jobba så säg gärna till! Fast i Kungsbacka,särö,vallda,lerkil,sandö, områdena då. Någonstans runt där.

Värmen är tillbaka!

Hej alla söta läsare!


Hur har ni det i värmen?


Värmen har äntligen kommit tillbaka. Jag sitter här och är överdrivet glad för det. Man kan äntligen sitta vid havet och mysa på kvällarna. Har saknat det extremt mycket. Nu börjar ju skolan om 11 dagar också. Fast jag längtar faktist lite. Har inte skrivit igår eller idag för jag har varit helt slut eftersom vi har jobbat hos Nesse. Lite extrajobb som vi tjänar lite på iallafall och det är inte så jobbigt heller förutom att man dör av värmeslag, men hellre det än regn. Jag älskar solen och värmen. Vid var nere vid havet innan och kände på vattnet men det var iskallt! Vi kanske ska ner till havet ikväll med några kompisar, om vi hittar någon som vill. Får väl hoppas det. Det är perfekt väder för att sitta där och mysa och lyssna på musik och bara chilla. Nu ska jag ut och njuta av solen lite. Puss!


Här börjar jag den 18 augusti!

Godnatt! :)

Godnatt allihopa?


Idag har jag och älsklingen varit och jobbat så vi har varit helt slut idag. Förlåt för dagens dåliga uppdatering. Har inte orkat och nu ikväll har vi och patrik nördat trackmania på nån jävla impossible server. :) så nu blir det att nana, nattinatti!

problem, problem, problem?

Jag blir galen. Nu verkar det vara fel på blogg.se också. Jag kan inte ändra stilmall. Jag har tryck på ändra flera ggr men jag har fortfarande kvar min gamla design. Nån som vet varför det är så?

Vissa personer går mig på nerverna just nu...

Ombyggnad!

Håller på med lite ombyggnad här i bloggen så just nu ser det inte helt okej ut. Jag försöker att fixa detta så gott jag kan men datorn här har fått lite fnatt så inget går vägen just nu. Ni får klara er med det här utseendet tills allt är fixat och klart, sorry.

Kalas :)

Heellluu :D



Idag har det inte blivit mycket uppdaterat här inte. Det beror på att vi har varit på 1-års kalas idag. Riktigt mysigt med alla småbarn. En liten kille lekte rätt mycket med mina och amandas ben, nästan lite för mycket. Sen har vi gjort hemma gjord pizza idag med, jag och Amanda alltså. Den blev supergod fast vi skulle nog ha gjort mer än vad vi gjorde. Men det vet vi ju till nästa gång nu. Sen har Roger fixat ett träningsschema till mig med träning och vad jag skall äta. Det blev jätte bra, så ett stort TACK till Roger. Har inte så mycket mer att säga nu så vi hörs sen igen. Puss!

Får ge mig fan på att låta bli sånt här gott om jag ska börja träna.

Lördagkväll!

Gokväll alla underbara läsare!


Hur mår ni?
Jag mår superbra!


Vi kom nyss hem ifrån facklan. Jag och Daniel har varit på bio med hans familj. Vi såg på "sommaren med göran". Filmens namn låter ju inte helt kul men filmen var faktist superbra och sjukt rolig. Så vi hade det jättemysigt där. Idag flyttade vi det sista i huset med. Det var lite halv jobbigt eftersom vi bara var 3 personer eftersom min slöa lilla syster vägrade att gå upp och hjälpa till imorse. Men vi klarade oss bra ändå och det mesta gick som det skulle. Fast som dom flesta av er redan vet så spenderar jag nästan all min tid här, hos Daniel. Så man kan nästan säga att jag bor här. Jag är hemma kanske nån helg eller 2 i månaden, resten av tiden så är jag här. Jag trivs rätt bra med att ha det såhär fast ibland så är det skönt att vi är hemma hos mig med ibland. Innan var vi alltid hos mig. Allting är en lång historia så det kanske jag berättar nån annan gång så kanske ni förstår allt.  Men idag har vi varit duktiga iallafall. Jag tog hand om städningen, dessvärre. Fast det blev rätt fint tycker jag. Var inte så noga eftersom när vi flyttade in så var det inte städat. Så det är vad jag har gjort idag, vad har ni själva hittat på?


Snart börjar ju skolan också så måste börja vända tillbaka dygnet lite med. Vi börjar den 18 augusti, om knappt 3 veckor. Även om det låter knasigt så längtar jag faktist lite. Till att börja på gymnasiet, träffa nya kompisar, få studera sånt man själv tycker är kul, fast samtidigt så är man så nervös för att något ska gå snett, jag vet inte vad men det känns bara så ibland. Men allt kommer nog säkert att gå bra. För er som inte vet så ska jag gå omvårdnadsprogrammet, så den 18 augusti så påbörjar jag mitt första år på gymnasiet, i´m so excited!